Portada > Actualitat > Notícies > Bons resultats del Club Natació Piera en el Campionat d’Espanya Aleví

Bons resultats del Club Natació Piera en el Campionat d’Espanya Aleví

26/07/2023

Sabina Maria Cojan s’ha proclamat subcampiona alevina en la prova dels 200 metres papallona

El Club Natació Piera va participar, del 13 al 16 de juliol, en el Campionat d’Espanya aleví, disputat a les piscines del Centro de Natación M86, de Madrid, i en el qual es va comptar amb centenars de nedadores i nedadors vingut d’arreu del territori espanyol.

La pierenca Sabina Maria Cojan, de dotze anys, va disputar dues proves: va aconseguir la sisena plaça del rànquing nacional en els 100 metres papallona i es va proclamar subcampiona d’Espanya en els 200 metres papallona, prova en la qual va obtenir la medalla de plata.

Altres esportistes del club també van aconseguir bons resultats: per exemple, la Marina García, d’onze anys, va disputar quatre proves i es va classificar en la quarta posició en els 50 metres papallona, en la quinzena en els 100 metres lliures, en la catorzena en els 400 estils i en l’onzena en els 200 d’estils. Amb aquestes marques, el Club Natació Piera s’ha posicionat en el lloc número 61 dels 121 clubs que hi participen en categoria femenina.

Amb la participació en aquest campionat, el Club Natació Piera tanca el curs amb bons resultats i bones sensacions de cara a la nova temporada esportiva 2023-2024.

Arxivat a: Esports
Club Natació Piera