Portada > Actualitat > Notícies > Punt final al cicle de concerts A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)

Punt final al cicle de concerts A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)

31/07/2023

Irene Reig Trio tancava divendres 28 de juliol el programa d’enguany, que ha comptat amb cinc actuacions

Des de fa uns anys les nits de divendres del mes de juliol són doblement esperades: primer, perquè arriba el cap de setmana i segon perquè l’encetem amb la proposta del Música En Viu. Són nits per gaudir de la música a la fresca: amb amics, familiars, veïns i coneguts, prenent un refrigeri a la llum de les espelmes que il·luminen la plaça del Peix. Enguany, hem pogut gaudir de propostes musicals ben diferents, on divendres rere divendres ningú ha quedat indiferent. La plaça s’ha omplert de gom a gom cada setmana, amb públics diferents però amb el mateix objectiu de gaudir. La cultura és un dels pilars de la societat, i, a Piera, també és un dels pilars dels nostres estius. Per molts anys més de Música En Viu.

L'edició d'enguany ha integrat 5 concerts d'estils ben diferents. Divendres 28 s’acomiadava la programació amb Irene Reig Trio, liderat per la saxofonista i compositora Irene Reig, qui va oferir un repertori de temes originals i versions de clàssics del jazz. La proposta arrencava en tot cas el 30 de juny amb el concert inaugural de Viki and the Wild, durant el qual van presentar temes inèdits del seu segon àlbum marcat per la música rock & soul d'autora que ofereix la banda.

El següent concert va ser un homenatge al mestre del tango Astor Piazzolla interpretat pel pianista Mario Parmisano amb l’acompanyament de la Banda Orquestra de Piera, dirigida per l'Esther Sabaté. La tercera actuació va portar ritmes de bossa nova i samba amb Bóssalo, un trio acústic amb un repertori de temes propis i versions de clàssics del gènere.

Divendres 21 de juliol, l'escenari es va omplir de les melodies tradicionals de les havaneres amb Port Bo, un grup que ha mantingut viva la tradició i ha incorporat noves cançons inspirades en la manera de fer dels nostres avantpassats.

El primer dels concerts tenia lloc al Gall Mullat mentre que la resta van tenir lloc a la plaça del Peix.

Arxivat a: Cultura
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)
A l'Estiu Música en Viu (MEV 2023)