Portada > Actualitat > Notícies > La participació marca la celebració de la Setmana de la Joventut

La participació marca la celebració de la Setmana de la Joventut

03/08/2023

Des de l’organització s’avança la voluntat de reprendre l’any vinent algunes de les activitats programades

Piera ha viscut una intensa Setmana de la Joventut del 24 al 30 de juliol, plena d'activitats organitzades des de l’agrupació juvenil Jovent de Piera i l’Ajuntament, amb la participació de diverses associacions, amb la voluntat d’oferir alternatives de lleure en aquestes dates estiuenques. El programa es va desenvolupar en diversos espais del municipi, com el Casal de Joves i Grans, la plaça del Peix, les pistes de l’avinguda Barcelona i del Gall Mullat, el carrer Guinovarda i, per descomptat, la piscina municipal.

El programa de la Setmana de la Joventut va incloure una Fira d’Artistes, on artistes locals van exposar les seves obres, un torneig de futbol sala, un altre de bàsquet 3x3, a més de tallers feministes i una batalla de ball. A més, els joves del municipi van poder gaudir de preus reduïts per accedir a la piscina municipal durant tota la setmana.

Des de l’organització es destaca especialment que en aquesta ocasió la programació oferia propostes de manera diària i la bona acollida que aquesta ha tingut entre les nombroses persones joves que hi han pres part. Així, ja treballa en la idea de repetir l’any vinent algunes de les activitats més destacades que s’han dut a terme.

Arxivat a: Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut
Setmana de la Joventut