Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local suma cinc noves incorporacions en dues setmanes

La Policia Local suma cinc noves incorporacions en dues setmanes

08/08/2023

En les darreres hores s’han incorporat tres nous agents que es formaran a l'Escola de Policia de Catalunya

En el marc del treball que desenvolupa l’Ajuntament de Piera per a potenciar la seguretat al municipi, entre avui i ahir s’han incorporat tres agents més a la plantilla de la Policia Local. Aquests nous efectius se sumen als dos que només fa uns dues prenien possessió dels seus càrrecs.

Pel que fa a les incorporacions més recents, una ahir i dues avui, els agents es preparen per a iniciar la seva formació pròximament en l'Escola de Policia de Catalunya per tal que, un cop superada, es puguin sumar al servei actiu.

Des del govern municipal es manté la voluntat de continuar ampliant pròximament el cos de Policia Local per tal de disposar dels efectius suficients que puguin garantir la seguretat als espais públics i treballar per a potenciar altres aspectes com la convivència i el civisme.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Nomenament dels nous policies locals
Nomenament dels nous policies locals