Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Piera

Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Piera

24/08/2023

Del 7 a l’11 de setembre s’han programat un ampli ventall de propostes lúdiques i culturals que culminaran amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Amb l’arribada del mes de setembre, Piera tornarà a viure la Festa Major. Des de l’Ajuntament s'ha treballat per poder oferir a la ciutadania una àmplia programació d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics i es convida la ciutadania a sortir al carrer i participar en cadascuna de les propostes de la festa, que se celebrarà del 7 a l’11 de setembre.

El tret de sortida a la celebració es donarà dijous dia 7 de setembre, a les 20 hores, amb el pregó inaugural, que aquest any anirà a càrrec de Quim Masferrer. L’acte comptarà amb la participació de Sbombat’s Batucada. A partir de les 21 hores hi haurà a la plaça del Peix el concert de la Banda-Orquestra Piera de l’Aula Municipal de Música i, posteriorment, concerts km0 amb els grups Fango, Les Escus i Clare and the Noise.

La jornada del 8 de setembre començarà amb activitats per als infants entre les quals hi haurà inflables, jocs gegants, balanz bike, pintacares i un espai Montessori per a infants de 0 a 3 anys. Aquest any no hi haurà activitats aquàtiques ni festa de l’escuma degut a la situació actual de sequera. Paral·lelament, l’església de Santa Maria acollirà l’Ofici de Festa Major, amb la participació del Cor Parroquial, i després hi haurà sardanes a la plaça del Peix. Un espectacle d’animació infantil, el concert i ball amb l’Orquestra Venus i el Correfoc de la colla infantil dels Diables de Piera són altres de les activitats programades. A la nit, la música serà la protagonista amb el Devotion Festival, el concert de Xavi Sarrià i la sessió del DJ Lo Puto Cat.

El dissabte dia 9, Piera celebrarà la Festa de les Entitats. A partir de les 17 hores i fins ben entrada la matinada, es faran activitats diverses com l’acte de comiat i proclamació dels representants del Pubillatge de Piera, una cercavila i actuacions d’exhibició de les colles i entitats locals. No faltaran el sopar a la fresca, el Correfoc dels Diables de Piera i els concerts amb els grups La Banda del Coche Rojo i El Pony Pisador.

La pedalada infantil per la sostenibilitat arribarà diumenge dia 10 amb altres propostes com un concert vermut, actuacions de sevillanes, un torneig de billar i el GuatequePiera.

La Festa Major es tancarà l’11 de setembre coincidint amb la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Estan previstos la tradicional missa, l’homenatge a Rafael Casanova i el dinar de germanor. A la tarda, bingo popular, havaneres i un espectacle amb projeccions i música que tancarà l’edició 2023 de la festa gran de la vila de Piera.

Podeu consultar el programa de la Festa Major en el document adjunt

Vídeo de Piera TV amb l'anunci de la Festa Major de Piera 2023

Vídeo de Piera TV de la roda de premsa de la Festa Major de Piera 2023

Arxivat a: Festa Major
Festa Major 2023

Arxius adjunts