Portada > Actualitat > Notícies > El Centre d’Estudis Pierencs cerca artistes locals

El Centre d’Estudis Pierencs cerca artistes locals

07/09/2023

L’entitat està elaborant una bases de dades que inclogui totes i tots aquells artistes de Piera o que hagin passat per la vila durant el primer terç del segle XXI

Conscients de la importància de l’art com a forma d’expressió d’un poble i de la seva història, des del Centre d’Estudis Pierencs (CEPI) estan treballant en l’elaboració d’una base de dades sobre les i els artistes de totes les edats i identitats, que siguin de Piera o que hagin passat per la vila durant el primer terç del segle XXI. S’inclourà també aquelles persones que tot i néixer al segle XX, estiguin en actiu artísticament parlant.

La base de dades es farà a partir de la informació que reculli l’entitat a través d’un formulari gratuït que poden omplir totes i tots els artistes, qualsevol quina sigui la seva disciplina. Amb aquest registre es vol fer un pas important en la preservació de la història de l’art local i comarcal.

La voluntat del Centre d’Estudis Pierencs és elaborar una d’aquestes bases de dades cada 25 anys. En l’actual s’hi treballarà fins al 2025.

Arxivat a: Cultura
CEPI