Portada > Actualitat > Notícies > Piera acollirà un curs de català de setembre a desembre

Piera acollirà un curs de català de setembre a desembre

07/09/2023

Les dates per inscriure’s a les classes seran els pròxims 14 i 15 de setembre, de 9 a 20 hores

El Consorci per la Normalització Lingüística ha anunciat que el curs de català de nivell inicial que es realitzarà a Piera començarà el 20 de setembre de 2023 i finalitzarà el 4 de desembre del mateix any.

Aquest curs compta amb el suport de l’Ajuntament de Piera i està pensat per a aquelles persones que no coneixen l'alfabet llatí i desitgen aprendre català. L'horari del curs serà els dilluns i dimecres, de 9 a 11 hores, i tindrà lloc a La Nau, situada al carrer Copèrnic, 12.

Inscripcions

Les inscripcions per a aquest curs ja estan obertes i es poden realitzar a través de la pàgina web del Consorci per la Normalització Lingüística. Les dates d'inscripció presencial seran els dies 14 i 15 de setembre, de les 9 a les 20 hores.

A més de l'oportunitat d'aprendre una nova llengua i cultura, aquest curs pot ser especialment rellevant per a aquelles persones que necessitin cursos de català vàlids per a informes d'arrelament.

Més informació

Per obtenir més informació o resoldre qualsevol pregunta, podeu posar-vos en contacte amb el Servei Comarcal de Català a través de l'adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 634 75 73 48.

Recordem que, per inscriure's en aquest curs, cal ser major de 18 anys, o bé tenir més de 16 anys i no haver completat l'escolarització obligatòria a Catalunya.

Arxivat a: Educació
Senyera de Catalunya
Curs de català