Portada > Actualitat > Notícies > El CAP Piera organitza un programa per promoure les habilitats familiars

El CAP Piera organitza un programa per promoure les habilitats familiars

12/09/2023

La iniciativa pretén millorar la relació parental amb infants d’entre 2 i 5 anys

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de Piera ha anunciat el llançament del programa ‘La família, la millor escola’, amb l’objectiu de millorar les competències de criança i les habilitats de les famílies participants, així com fomentar una dinàmica familiar positiva. Aquesta iniciativa està dissenyada específicament per a famílies amb infants d'edats compreses entre els 2 i 5 anys i serà conduït per dues professionals de salut altament qualificades.

La Dra. Teresa Bujons, referent de benestar emocional comunitari del CAP Piera, i la infermera de pediatria Nora León seran les encarregades de dirigir i donar suport a les famílies participants. Amb els seus coneixements i experiència, ajudaran les famílies a millorar la comunicació, la resolució de conflictes i altres aspectes clau per a una criança saludable i una convivència positiva.

Calendari i horari

El programa es desenvoluparà els dilluns, del 2 d'octubre a l'11 de desembre, de 17.30 a 19 hores, a les instal·lacions del CAP Piera, ubicades a l'Av. Carretera d'Igualada, 62.

Per a més informació i inscripcions, es recomana que les persones interessades es posin en contacte amb el seu equip de pediatria de referència, es dirigeixin al taulell del CAP, o bé accedeixin al formulari d’inscripció.

 

Arxivat a: Benestar social
Programa familiar
Programa familiar