Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a la nova temporada del Club Natació Piera

Tret de sortida a la nova temporada del Club Natació Piera

18/09/2023

El grup enceta l’any esportiu assistint a la 79a edició de la Travessa de Banyoles

El Club Natació Piera (CNP) ha començat la temporada 2023/2024 assistint el 17 de setembre a la 79a convocatòria de la Travessa de Banyoles, la prova d’aquesta mena més popular de tot Catalunya i la qual ha comptat amb dos milers de participants. En concret, vint-i-dos esportistes de Piera d’edat adulta i infants van desplaçar-se a la capital de la comarca del Pla de l’Estany.

En aquesta competició, la canalla de 10 anys recorre 400 metres, mentre que en la categoria d’infants d’entre 11 i 12 anys, el recorregut és de 1000  metres. D’altra banda, en la travessia femenina i masculina, es neda sencer el llac de Banyoles (2.100 metres).

Des de l’equip tècnic del club s’ha mostrat satisfacció pel rendiment dels/les esportistes s’aposta per mantenir al llarg dels pròxims mesos el nivell demostrat en la represa de les competicions.

Arxivat a: Esports
Tret de sortida a la nova temporada del Club Natació Piera
CNP
CNP
CNP
CNP
CNP