Portada > Actualitat > Notícies > El 47è Concurs de Teatre Amateur comença aquest cap de setmana

El 47è Concurs de Teatre Amateur comença aquest cap de setmana

26/09/2023

Les representacions s’encetaran el pròxim dissabte i s’allargaran fins al novembre

El Teatre Foment de Piera es prepara per a una nova convocatòria del 47è Concurs de Teatre Amateur, que començarà dissabte 30 de setembre i es prologarà fins al 25 de novembre.

Des de l’organització, es recorda que l’obertura de portes de la sala serà a partir de les 18.30 hores i que totes les interpretacions començaran a les 19 hores.

Programació

El cicle es posarà en marxa el 30 de setembre amb l'obra Crònica d'una Esperança: El Diari d'Anna Frank, escrita per Rafael Aguilar i interpretada pel Grup de Teatre Deixalles 81, de Sant Feliu de Codines. L'obra mostrarà al públic la història d'Anna Frank, víctima de l’Holocaust.

El dissabte 7 d'octubre, l'Agrupació Teatral de Calaf presenta Idiota,  una obra que promet desafiar les nocions preconcebudes.

Lluny de Nuuk serà la següent obra, que es representarà el dissabte 14 d'octubre a càrrec del Mirasol Teatre de Sant Cugat del Vallès.

El Grup de Teatre ACR de Fals presentarà 12 Sense Pietat, el dissabte 21 d'octubre, una obra que explorarà les complexitats morals i ètiques de les decisions humanes.

Terapèutic serà l'obra que arribarà al nostre municipi de la mà del Teatre Centre d'Arbúcies el dissabte 28 d'octubre, oferint una visió única de les teràpies i les relacions humanes.

El dissabte 4 de novembre, el Grup de Teatre Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda presenta Karen, una obra que posarà de manifest les dinàmiques familiars i les relacions interpersonals.

Somnis de Teatre, del Grup de Teatre els Carlins de Manresa, es representarà el dissabte 11 de novembre, oferint una visió única de l'art teatral.

L'obra Malalt Imaginari, de l'Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà, es presentarà el dissabte 18 de novembre, explorant les intricades de la salut i la imaginació.

Finalment, l'Agrupació Teatral TOAR de Lleida posarà en escena Monòlegs per la Vagina, el dissabte 25 de novembre, una obra que posa la dona al centre de l'escenari i qüestiona la societat des d'una perspectiva feminista.

Arxivat a: Cultura i espectacles
47é Concurs de Teatre Amateur
47é Concurs de Teatre Amateur