Portada > Actualitat > Notícies > El CAP Piera commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer

El CAP Piera commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer

27/09/2023

Una vintena de persones participen en una passejada per l’entorn de la riera i en una sessió informativa

Ahir, 26 de setembre, es va dur a terme una caminada saludable per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer, que va tenir lloc el passat 21 de setembre. En aquesta activitat, organitzada pel Centre d’Atenció Primària (CAP) Piera, hi han participat un total de vint persones, les quals han recorregut aproximadament quatre quilòmetres pels voltants de la riera en una hora.

Després de la caminada, la psicòloga del centre, Teresa Bujons, ha realitzat una presentació dinàmica centrada en l'exercici de la memòria, oferint exercicis i consells als participants.

La sessió ha tingut com a objectiu conscienciar sobre l'Alzheimer i promoure la salut cognitiva entre la comunitat local. La pròxima activitat programada es preveu pel 24 d'octubre, i estarà conduïda per la Núria Guirado, qui impartirà una sessió sobre reanimació cardiopulmonar bàsica, seguida d'una altra caminada.

Arxivat a: Benestar social
Dia Mundial de l'Alzheimer
Dia Mundial de l'Alzheimer