Portada > Actualitat > Notícies > El municipi acollirà un taller gratuït contra la discriminació de gènere i raça

El municipi acollirà un taller gratuït contra la discriminació de gènere i raça

27/09/2023

La Sala Foment serà escenari d’una proposta teatralitzada, oberta a la participació del jovent

En un esforç per abordar les preocupacions relacionades amb la igualtat de gènere i la discriminació racial, la Sala Foment de Piera acollirà el 29 de setembre un taller teatralitzat amb la participació de joves, on s'exploraran les percepcions que tenen sobre la participació de les dones a ambdues bandes del Mediterrani, amb un enfocament especial a Marroc i Catalunya.

La sessió es durà a terme el divendres, 29 de setembre, a partir de les 18.30 hores, i la participació és gratuïta. Les persones encarregades de conduir l’acte se centraran en el teatre social com a eina per visibilitzar les desigualtats i promoure la transformació social, mentre que el jovent podrà expressar lliurement les seves preocupacions i reptes relacionats amb la discriminació en el seu entorn proper. Aquesta proposta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del projecte EqualMED de la Diputació de Barcelona.

Posteriorment, es fomentarà la reflexió sobre els conflictes socials i els reptes globals. Com a part d'aquesta activitat, s’avaluaran els comentaris del públic i es recopilaran recursos pedagògics que permetran donar continuïtat al taller en cas d'interès per part dels participants. Podeu trobar tota la informació de la iniciativa al web de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Teatre
Taller teatralitzat