Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la 74a Festa de la Gent Gran

Tot a punt per a la 74a Festa de la Gent Gran

02/10/2023

Del 10 al 15 d'octubre, el municipi acollirà diverses propostes adreçades a les persones grans

Piera es prepara per acollir la 74a edició de la Festa de la Gent Gran, una setmana dedicada a homenatjar i celebrar la vitalitat i l'experiència dels seus membres més antics. Amb aquesta voluntat, l’Ajuntament, Associació de la Gent Gran de Piera i Diputació de Barcelona han organitzat una sèrie d'esdeveniments i activitats que es desenvoluparan del 10 al 15 d'octubre.

La setmana començarà el dimarts 10 d'octubre, a les 19 hores, al Casal de la Gent Gran amb un acte d'obertura presidit per l'alcaldessa de Piera, Carme González, i la regidora de la Gent Gran, Neus Núñez. Després de les paraules d'obertura, les persones assistents podran gaudir d'un refrigeri amb coca i mistela.

El dimecres 11 d'octubre, a les 17 hores, l'Associació de la Gent Gran de Piera ha organitzat un emocionant Bingo de Festa, exclusiu per persones sòcies del Casal de la Gent Gran. D’altra banda, el dijous 12 d'octubre, està programat l’espectacle "The Little Night Cabaret", a càrrec de la companyia NS Danza. L’activitat començarà a les 19 hores al Teatre Foment, i l'entrada serà gratuïta per a totes les persones majors de 70 anys.

El divendres 13 d'octubre, a les 18 h, els residents tindran l'oportunitat de participar en una xerrada al Casal de la Gent Gran titulada "Com cultivar el benestar emocional i la salut en les persones grans", a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica responsable de la Unitat d’Addiccions Comportamentals d’Althaia.

El dissabte 14 d'octubre serà una jornada dedicada a les visites a les residències i a la gent gran de la vila, amb la presència del govern local i de l’entitat Amics del Pubillatge. A les 19.30 hores, també al Casal de la Gent Gran, se celebrarà un Ball de Festa organitzat per l'Associació de la Gent Gran de Piera.

Per acabar la setmana de celebracions, el diumenge 15 d'octubre, es realitzarà un dinar de germanor al pàrquing de Cal Sanahuja. L’àpat serà gratuït per a les persones majors de 70 anys empadronades a la població que hagin fet la seva reserva prèvia a l'Ajuntament de Piera del 3 al 6 d'octubre, de 9 a 13 hores. Els acompanyants hauran de reservar i pagar el seu menú al mateix Ajuntament (preu: 15 €).

Arxivat a: Gent gran
Gent gran
Gent gran