Portada > Actualitat > Notícies > Se celebra un col·loqui sobre l’oli del Parc Rural del Montserrat

Se celebra un col·loqui sobre l’oli del Parc Rural del Montserrat

13/10/2023

La jornada va comptar amb la participació d'experts de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries

Més de 25 persones vinculades al sector de l'oli van participar en la jornada tècnica "Qualitat i diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat" que el Parc Rural del Montserrat, en col·laboració amb l'Ajuntament de Piera, van organitzar el passat 11 d'octubre a la sala d'actes del Foment.

La jornada va comptar amb la participació d'experts de l'oli de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA), l'Agustí Romero i en Juan Francisco Hermoso, i va centrar-se en l'anàlisi de la qualitat diferencial dels olis d'oliva del Parc Rural del Montserrat, fruit del treball impulsat per l'IRTA amb el suport de la Diputació de Barcelona en els darrers anys, i els factors de camp i de molí que més incideixen en la qualitat de l'oli.

Sessions com aquestes ajuden a conèixer el territori i les varietats que tenim, així com les tècniques que es poden emprar per fer oli de qualitat.

Arxivat a: General
Xerrada