Portada > Actualitat > Notícies > Es talla l’accés als Hostalets de Pierola des de la BV-2243 per les obres de la variant

Es talla l’accés als Hostalets de Pierola des de la BV-2243 per les obres de la variant

13/10/2023

Els treballs s’iniciaran el pròxim dilluns 16 d’octubre i tindran una durada aproximada de dos a tres mesos

A partir del pròxim dilluns dia 16 d’octubre, es veurà afectada la circulació per carretera entre Piera i els Hostalets de Pierola a causa de les obres de la variant. L’adequació de la rotonda que connecta els Hostalets amb la carretera BV-2243 i els posteriors treballs d’arranjament i asfaltatge faran necessaris tallar l’accés al municipi veí des de la carretera de Piera durant un període aproximat de 2 a 3 mesos. S’oferirà un itinerari alternatiu per als vehicles que circulen habitualment per aquest vial.

Aquests treballs també tindran afectacions en el transport públic, pel que fa als horaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, o en el servei de busos, com és el cas de la línia H1-H2 entre Hostalets i Piera.

Arxivat a: Urbanisme
Plànol