Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d’Orient busquen ajudants

Els Reis d’Orient busquen ajudants

17/10/2023

Tothom qui vulgui acompanyar a Ses Majestats el pròxim 5 de gener com a patge o patgessa ja pot sol·licitar-ho

L'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a les llars s'acosta, i la comissió organitzadora de la Cavalcada de Reis a Piera anima a tota la ciutadania a participar en la nit més màgica de l'any.

Un any més, Ses Majestats necessitaran un cop de mà per a portar il·lusions als infants del nostre municipi. Amb aquest motiu, els Reis d’Orient han demanat a la comissió municipal que cerqui patges/esses. Els únics requisits són ser major d'edat, amb preferència per a aquelles persones que no han participat en la Cavalcada en anys anteriors.

Les inscripcions es poden formalitzar ja emplenant el formulari del web www.reisdepiera.cat. En cas que un grup de persones reuneixin els mateixos criteris, es respectarà l'ordre de llista, el qual quedarà registrat electrònicament.

Arxivat a: Festes
Reis d'Orient