Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per celebrar la Castanyada

Piera es prepara per celebrar la Castanyada

23/10/2023

S’organitzen diverses activitats adreçades a tots els públics i edats a diversos punts del municipi

L’Ajuntament de Piera ha organitzat diverses activitats amb motiu de la celebració de la Castanyada 2023 i Halloween.

En primer lloc, durant el vespre i la nit del 31 d’octubre, la Nau de Cal Sanahuja es convertirà en el punt neuràlgic de la festa a la nostra vila, amb un sopar popular, música i ball adreçats a les persones més joves del nostre poble. A més, s’ha anunciat que, tothom qui assisteixi a la festa amb una disfressa de Castanyera tindrà un ‘castanyot’ gratuït.

D’altre costat, la ciutadania més menuda podrà participar el 28 d’octubre en una sessió de jocs i històries a les escales de la Pista del Gall Mullat, mentre que l’associació veïnal de l’avinguda Barcelona i El Serral ha organitzat un vespre de disfresses i música, amb venda de castanyes, moniatos i patates.

Per al jovent

La jornada de la castanyada jove, organitzada pel consistori amb la col·laboració de Jovent de Piera i Falcons de Piera, s’encetarà a les 20.30 hores, amb una sessió de música, la qual donarà pas a un sopar popular de frànkfurt amb patates i beguda,  que començarà a les 21 hores. Tot i que l’assistència al sopar es pot reservar el mateix dia de la celebració per 5,5 euros, també es pot comprar l’entrada anticipadament fins al 28 d’octubre a diversos establiments locals

-          Del 16 al 26 d’octubre, a la Caseta Dolça, a la Papereria Fanny i a JM Pastissers. En aquest cas, només es podrà pagar en efectiu.

-          Tarda del 27 d’octubre, a l’estand de Jovent i Falcons (davant el JM)

-          Vespre del 28 d’octubre, al Túnel del Terror dels Diables de Piera

Després de l’àpat, a les 22.30 hores, es preveu dur a terme un bingo musical, mentre que, a les 23 hores, es farà una competició de beer pong. Un cop finalitzada, es donarà el tret de sortida a una festa amb discjòqueis, amb la participació de la punxa-discos santcugatenca ‘Tofu’ i del pierenc Jaume Vallès, àlies ‘Ka’.  

Des del consistori, s’agraeix a Falcons de Piera la seva disposició i a Jovent de Piera per la seva participació en la iniciativa, amb la qual es pretén oferir a les persones joves del nostre municipi un espai a on gaudir de la celebració de la Castanyada.

Propostes per als infants i Halloween a l’avinguda Barcelona i El Serral

El públic infantil també podrà celebrar la festivitat amb ‘La castanyada d'en Fefe’, una proposta d’animació amb històries de tardor, tradició, i una bona col·lecció de jocs, cançons i danses de. L’acte es preveu pel pròxim 28 d’octubre, a les escales de la Pista del Gall Mullat, a partir de les 17.30 hores.

Pel que fa a l’avinguda Barcelona, el 31 d’octubre, l’entitat veïnal d’aquesta zona organitzarà amb el suport del consistori una sessió de música durant la tarda i un concurs de disfresses per a totes les edats, per la qual cosa cal inscriure’s el mateix dia de l’esdeveniment, de 17 a 19.30 hores. L’acte es durà a terme a l’amfiteatre, a partir de les 19.30 hores, i hi haurà una sessió de música conduïda per un discjòquei, i venda de castanyes, patates i moniatos.

Arxivat a: Festes
Castanyada 2023
Castanyada 2023
Halloween