Portada > Actualitat > Notícies > El Centre d’Atenció Primària acull un taller sobre la reanimació cardiopulmonar

El Centre d’Atenció Primària acull un taller sobre la reanimació cardiopulmonar

26/10/2023

La vila acull una sessió sobre la salut cardíaca i la caminada mensual per l’entorn natural pierenc

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aturada Cardíaca, el Centre d’Atenció Primària (CAP) va organitzar el 24 d’octubre una proposta pràctica sobre la reanimació cardiopulmonar i, com cada mes, una nova caminada per l’entorn natural local.

Abans de la passejada, la qual va comptar amb l’assistència d’una quinzena de persones, el CAP va acollir un taller sobre el funcionament de la reanimació cardíaca. La trobada va estar conduïda per la infermera referent d’urgències del centre, Núria Guirado, i s’hi van mostrar diverses estratègies per, en cas d’urgència, salvar la vida d’una persona que està patint alguna greu afectació cardíaca.

Arxivat a: Benestar social, Salut
Taller pràctic