Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca municipal incorpora jocs de taula

La biblioteca municipal incorpora jocs de taula

30/10/2023

Els jocs de taula se sumen al material que el centre bibliotecari ofereix a la ciutadania

Aquest mes d'octubre s'ha posat en marxa a la Biblioteca de Piera el Club del Joc, el qual es desenvoluparà l'últim dimarts de cada mes. Amb això, la sala d'actes de l'equipament es convertirà en una sala de jocs de taula divulgatius, educatius, lúdics i culturals per a totes les edats.

Els jocs, ara per ara, no es podran demanar en préstec. L'objectiu principal d'aquesta activitat és facilitar un espai d'aprenentatge, de trobada i d'interacció social entre amistats, famílies i veïnat. Des de la biblioteca, s'ha expressat la voluntat de recuperar i fomentar aquests recursos culturals, els quals estan guanyant cada cop més importància dins de les biblioteques públiques.

Segons el centre, la intenció és anar ampliant aquest fons de jocs de taula amb noves incorporacions atenent les demandes dels usuaris, dels centres educatius i de les entitats que en facin ús. D'altra banda, al mes de setembre, es va celebrar la primera edició del Torneig de Parxís, on les persones que van guanyar – la més veterana i la més menuda – es van endur un lot de llibres.

Arxivat a: Lleure
Jocs de taula