Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els preparatius pel Pessebre Vivent de Piera

Comencen els preparatius pel Pessebre Vivent de Piera

31/10/2023

L’organització cerca persones amb habilitats en ferreteria i cistelleria, i coneixements per encendre foc i torrar pa

Avui, 31 d'octubre, es fa una crida a la comunitat local per a participar al Pessebre Vivent anual que s’organitza per Nadal a la nostra localitat amb l'objectiu de mantenir viva la tradició. Amb aquesta voluntat, la Comissió del Pessebre Vivent convida a tothom a sumar-se com a pessebristes i, especialment, a qui pugui aportar habilitats especials com ferreteria, cistelleria i coneixements per encendre foc i torrar pa.

Les dates i horari del Pessebre Vivent d'aquest any romanen invariables respecte als anys anteriors: la representació tindrà lloc el 25 de desembre, des de les 18 fins a les 21 hores. Per facilitar la inscripció de les persones interessades a participar, s'ha posat en marxa un formulari en línia a la pàgina web de l’Ajuntament.

Reunió informativa

Des del consistori, es recorda al veïnat que aquest divendres a les 19 hores, 3 de novembre, es durà a terme una reunió informativa al Casal per a Joves i Grans. En aquesta trobada, la Comissió del Pessebre Vivent proporcionarà detalls sobre com funcionarà la representació d'enguany.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Pessebre Vivent