Portada > Actualitat > Notícies > Darrers dies per optar a la concessió del servei de bar del Casal de la Gent Gran

Darrers dies per optar a la concessió del servei de bar del Casal de la Gent Gran

02/11/2023

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el pròxim divendres dia 10 de novembre

Continua obert el termini de presentació d’ofertes per a la gestió del servei de bar del Casal de la Gent Gran. L’Ajuntament de Piera ha licitat per primera vegada aquesta concessió amb la voluntat de regularitzar totes les concessions administratives existents i garantir un ús millor i més eficaç dels equipaments municipals. El bar es troba situat a la plaça U d'Octubre i compta amb una gran acollida entre el veïnat.

El plec de condicions i tota la informació necessària es poden consultar en línia a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública. Les sol·licituds per optar a la concessió es poden presentar fins al pròxim divendres dia 10 de novembre a través d’aquest enllaç.

Les bases de la licitació estableixen un cànon base anual de 6.098,40 € (l’import haurà de millorar-se a l’alça, no s’admetran ofertes a la baixa). D’altra banda, es proposa un prorrateig mensual de 508,20 € i un termini inicial d'execució de dos anys, amb pròrrogues admeses de dos anys (prorrogables anualment). Així mateix, es plantegen algunes obligacions per a la persona titulars de la concessió administrativa com ara la necessitat de fer les inversions necessàries en mobiliari o maquinària per garantir el correcte funcionament del bar i l’obligació d’exercir les funcions de consergeria de l’edifici del casal.

Arxivat a: Administració local
Casal de la Gent Gran