Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa un nou servei d’educadores de carrer

Es posa en marxa un nou servei d’educadores de carrer

02/11/2023

La iniciativa vol oferir atenció i acompanyament al jovent al mateix temps que s’organitzen activitats per dinamitzar el seu temps de lleure

L’Ajuntament ha incorporat la figura de les educadores de carrer. Es tracta d’un nou servei que es posa en marxa aquest últim trimestre de l’any amb l’objectiu d’oferir al jovent de Piera un acompanyament i una atenció que es fa necessària per al col·lectiu a l’espera de poder disposar d’un equipament juvenil. El projecte pretén oferir també una àmplia programació d’activitats d’oci per garantir que el jovent gaudeixi del seu temps de lleure.

Les educadores de carrer oferiran el seu servei de 15 a 20 hores. Passaran bona part de la seva jornada en aquells espais més concorreguts per part del jovent, com ara les pistes del Gall Mullat. Tot i així, també disposen de dos espais dels quals poden fer ús per organitzar dinàmiques de grups, tallers o tardes de joc, o en cas que el temps  no acompanyi: el Casal per a Joves i Grans, que romandrà a la seva disposició de dilluns a divendres) i el Foment, que es podrà utilitzar dimarts, dimecres i dijous de 15 a 20 hores.

Amb la incorporació d’aquestes dues educadores de carrer s’ha iniciat també el projecte ‘El divendres jove’, una programació d’activitats i tallers que es desenvoluparan els divendres a la tarda al Casal. Des del consistori es vol comptar amb la implicació de les noies i els nois de Piera i se’ls ha convidat a participar en reunions per tal que siguin ells els que plantegin les seves propostes i des de l’àrea de Joventut es pugui treballar per donar resposta a les seves demandes.

Arxivat a: Joventut
Educadores de carrer
Educadores de carrer