Portada > Actualitat > Notícies > Es manté l’alerta per fortes ventades fins diumenge

Es manté l’alerta per fortes ventades fins diumenge

03/11/2023

En les darreres hores, la Policia Local ha rebut incidències per arbres caiguts en diferents punts del municipi

La Generalitat manté activat el Pla Vencat per fortes ventades a tota Catalunya. Segons les previsions, el temporal es mantindrà fins diumenge, tot i que amb menys intensitat en algunes zones.

En les darreres hores, la Policia Local de Piera ha informat de la caiguda d’arbres i branques en diversos punts del municipi. Un d’aquests ha estat un arbre de grans dimensions del parc Isaac Berroya que ha malmès la vorera del Passeig del Prat. També s’han rebut incidències a Can Mas i Can Mata, principalment per arbres caiguts.

Des de l’Ajuntament es posen a disposició de la ciutadania alguns telèfons per comunicar incidències. Es pot trucar al telèfon de la brigada municipal 93 779 46 51 fins a les 14 hores, a la Policia Local al 93 778 82 25 o, en cas que aquests telèfons no responguin, al 112, que traslladarà la incidència a la policia.

En cas de fortes ventades, és important seguir les recomanacions de Protecció Civil. A casa, és important tancar i assegurar portes, finestres i tendals. Cal evitar deixar testos o altres objectes que es puguin moure a les façanes i terrasses. Cal seguir atents a les prediccions meteorològiques i, en cas de necessitar desplaçar-se, a l’estat de la xarxa viària. Al carrer, és important vigilar amb el mobiliari urbà i l’arbrat, no pujar a llocs alts i evitar parcs, jardins i zones boscoses. Trobareu més recomanacions en l’enllaç adjunt.

Última hora

Per qüestions de seguretat, aquest divendres a la tarda el Pavelló Municipal El Prat estarà tancat. En principi, si el temporal de vent ho permet, l'activitat es reprendria demà al matí amb normalitat.

 

Arxivat a: Protecció civil
Caiguda d'arbres per ventades
Caiguda d'arbres per ventades
Caiguda d'arbres per ventades