Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per acollir la Fira de Nadal

Piera es prepara per acollir la Fira de Nadal

06/11/2023

S’obren les inscripcions per a posar una parada a la fira, que se celebrarà els dies 16 i 17 de desembre

Tenim a tocar les dates nadalenques i, des de l’Ajuntament de Piera, es treballa per a oferir una àmplia programació d’activitats a la ciutadania, entre les quals no falta­rà la Fira de Nadal.

Aquesta edició se celebrarà en dues jornades, en horari de matí i tarda, el cap de setmana dels 16 i 17 de desembre. Una altra de les novetats d’enguany serà la ubicació de la fira, que concentrarà totes les activitats al Gall Mullat amb la voluntat de crear un espai únic on les famílies puguin gaudir de l’esperit nadalenc.

A part de les tradicionals parades de comerciants i artesania, hi haurà una zona de food trucks i dues atraccions de funcionament manual per als més petits de la casa, així com espectacles d’animació que dinamitza­ran l’esdeveniment.

Les persones inte­ressades a posar-hi una parada s’han d’inscriure en línia.

Activitats complementàries

Durant tot el cap de setmana, es preveuen altres activitats també al Gall Mullat, com un taller de «pintacares», un altre de cistelleria d’arbres de Nadal i un concert-vermut de jazz nadalenc. A més, els infants també podran fer cagar el Tió i rebre la visita del Pare Noel.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Fira de Nadal