Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre de Ca n’Aguilera acull una obra d’Oscar Wilde

El Teatre de Ca n’Aguilera acull una obra d’Oscar Wilde

06/11/2023

Més de dues-centes persones assisteixen a la representació de ‘La importància de ser Frank’

El passat dissabte, 4 de novembre, el Teatre de Ca n’Aguilera va acollir la representació de l’obra ‘La importància de ser Frank’, creada pel reconegut dramaturg irlandès Oscar Wilde l’any 1985. Es tracta d'una comèdia ambientada en l'època victoriana del segle XVIII, en la qual els protagonistes mantenen identitats fictícies per escapar de les seves obligacions socials.

La sala  va comptar amb més de dues-centes persones de públic, les quals van gaudir amb la posada en escena del grup, integrat majoritàriament per jovent d’uns divuit anys. Aquesta és la cinquena representació que fa l’elenc des que es va formar l'any 2014 en el marc del centenari del Teatre de Ca n'Aguilera.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Teatre
Teatre
Teatre
Teatre