Portada > Actualitat > Notícies > Arranjament d’urgència a la Plaça de la Creu

Arranjament d’urgència a la Plaça de la Creu

07/11/2023

S’hi duu a terme una actuació per poder obrir de nou l’espai a la ciutadania i garantir la seguretat davant el risc d’esfondrament

Des d’aquest matí s’estan duent a terme uns treballs d’urgència a la Plaça de la Creu per arranjar-ne el paviment, després d’haver detectat que podria haver-hi risc d’esfondrament. L’actuació es va iniciar amb el tancament del perímetre de la plaça per evitar el pas dels vianants i en l’elaboració d’un estudi tècnic que ha permès localitzar els dos esvorancs que ocasionaven aquest risc. Els operaris treballen ara fent neteja i sanejament dels forats, per posteriorment tapar-los amb formigó i tornar a col·locar les pedres que formaven part del paviment. L’estudi ha confirmat que aquests esvorancs no afecten la creu i, per tant, no existeix actualment cap risc al respecte. Es preveu que la plaça es pugui obrir de nou al públic aquesta mateixa setmana.

Des del consistori es recorda que existeix un projecte de remodelació de la Plaça de la Creu que es preveu pugui iniciar-se a principis de l’any vinent.

Arxivat a: Obres i serveis
Plaça de la Creu
Plaça de la Creu
Plaça de la Creu