Portada > Actualitat > Notícies > Les inscripcions per la Fira de Nadal es tancaran el 17 de novembre

Les inscripcions per la Fira de Nadal es tancaran el 17 de novembre

14/11/2023

L’esdeveniment se celebrarà enguany al Gall Mullat, els pròxims 16 i 17 de desembre

El termini per registrar-se com a paradista a la Fira de Nadal finalitzarà el pròxim divendres, 17 de novembre (inclòs). Des del consistori, ens encarregat d’organitzar l’esdeveniment, es recorda que les sol·licituds s’han de tramitar en línia, i estan obertes a empreses i particulars que desitgin oferir els seus productes a la ciutadania durant el transcurs de la Fira.

L’Ajuntament també recorda que l’acte canvia enguany d’ubicació, ja que s’instal·larà al Gall Mullat al llarg del cap de setmana del 16 i 17 de desembre. Les parades estaran disponibles ambdues jornades des de les 10 a les 14 hores, i des de les 16.30 a les 20.30 hores.

En la Fira, també s'oferiran tallers de cistelleria, treballs manuals amb globus i maquillatge, els més menuts podran pujar al tren dels follets i s’organitzaran concerts de la Coral Xicoira i de música jazz nadalenca. La canalla també tindrà l’oportunitat de fer cagar el tió i compartir l’estona amb el pare Noel, dins un ambient d’il·luminació nadalenca.

Consulta els horaris de cada activitat i la programació al complet.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Fira de Nadal 2023