Portada > Actualitat > Notícies > Prop de 160 pierenques participen en la Cursa de la Dona de Barcelona

Prop de 160 pierenques participen en la Cursa de la Dona de Barcelona

14/11/2023

El desplaçament des de Piera fins a la capital catalana va anar a càrrec de l’Ajuntament

Un total de 158 ciutadanes del nostre municipi i de totes les edats van assistir a la convocatòria d’enguany de la Cursa de la Dona, celebrada a Barcelona el 12 de novembre. Es tracta d’una prova nascuda amb l’objectiu de reivindicar el paper de la dona en el món de l’esport, invisibilitat al llarg de la història, i impulsar la lluita i prevenció contra el càncer de mama.

El transport fins al punt d’inici de la cursa va anar a càrrec de l’Ajuntament de Piera, què va contractar un servei d’autobusos que va deixar les participants a prop del passeig de Pujades, indret a on es va donar el tret de sortida a la cursa. Per primer any, el recorregut ha estat de 7,7 quilòmetres, els quals s’estenen per diverses zones de l’Eixample barceloní.

Arxivat a: Esport i salut
Cursa de la Dona
Cursa de la Dona
Cursa de la Dona