Portada > Actualitat > Notícies > L’esportista local Álex Campaña puja al podi del Campionat de Catalunya

L’esportista local Álex Campaña puja al podi del Campionat de Catalunya

15/11/2023

El jove pierenc va aconseguir la medalla de bronze a la prova de sis-cents metres llisos

El Club d’Atletisme Mas Piera va pujar al podi de la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Tardor, celebrat l’11 de novembre a l’Estadi Municipal La Bòbila (Gavà). Concretament, l’esportista local Álex Campaña (sub16) va aconseguir la medalla de bronze a la prova dels sis-cents metres llisos, amb una marca personal d’1 minut i 36 segons.

Les altres dues millors posicions van ser per a Xavi Moreso (Club d’Atletisme Terres de l’Ebre), amb un temps d’1 minut i 29 segons, i per a Aleix Zurita (UGE Badalona), qui va finalitzar la cursa en 1 minut i 30 segons.

Arxivat a: Esports
Álex Campaña