Portada > Actualitat > Notícies > L’Aula Municipal de Música celebra Santa Cecília

L’Aula Municipal de Música celebra Santa Cecília

21/11/2023

S’organitzen espectacles per a l’alumnat de primària i un taller per a estudiants de secundària i de formació professional

Entre el 20 de novembre i l’1 de desembre, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases organitza diverses propostes amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música. L’escenari escollit és el Teatre Foment, el qual ha acollit diverses sessions que el professorat del centre ofereix a l’alumnat de les escoles de primària pierenques. A més, també s’ha organitzat un taller adreçat a estudiants de secundària i formació professional. 

La iniciativa s’emmarca en la col·laboració de l’Aula Municipal de Música amb els centres d’ensenyament de primària del nostre municipi, organitzades a través del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Piera.

Fomentant la cultura musical

La primera proposta que s’ha dut a terme ha estat un espectacle al qual han participat tres professors que, a través de gags humorístics, han elaborat diverses composicions musicals en directe per a l’alumnat de les escoles de primària. En total, més d’un miler d’infants van gaudir d’aquesta jornada.

D’altra banda, del 27 de novembre a l’1 de desembre, la plantilla docent de l’Aula Municipal de Música oferirà el taller “BàsquetBeat”, amb què es pretén fomentar l’aprenentatge musical a estudiants locals d’educació secundària i formació professional. En aquest cas, la metodologia utilitzada inclou una pilota de bàsquet que actua com a instrument. En concret, les persones participants formen una sessió rítmica on cada bon és important i, segons l’organització, “amb uns resultats realment sorprenents”.

Arxivat a: Cultura i espectacles, Educació
Santa Cecília 2023