Portada > Actualitat > Notícies > El Bàsquet Piera comença la temporada del seu 18è aniversari

El Bàsquet Piera comença la temporada del seu 18è aniversari

23/11/2023

Més de 300 persones assisteixen a la presentació dels onze equips del club

Fa divuit anys, es fundava el club esportiu Bàsquet Piera, el qual va recuperar la pràctica del bàsquet al nostre municipi després de la desaparició del Club Natació. Enguany, l'entitat comença el curs en plena forma i consolidada com a un dels clubs més importants de la nostra comarca, gràcies a la col·laboració amb la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), la qual celebra aquest 2023 el seu centenari.

Recentment, el Bàsquet Piera va convocar a tota la ciutadania per presentar els onze equips del club. L'esdeveniment va comptar amb la presència de més de 300 persones al Pavelló Poliesportiu Municipal El Prat, i amb l'assistència de representants de l'Ajuntament i de la FCBQ. Durant l'acte, es van exhibir els èxits recents del club i es va parlar sobre la millora de nivell constant que experimenten els equips, només afectades temporalment durant la crisi sanitària.

En total, els grups tenen 135 jugadors/es que es distribueixen en diverses categories, des de l'escola de bàsquet – passant pels tres equips base, tres de promoció, tres de competició – i acabant amb l'equip amateur mixt. Amb això, es confirma que el Bàsquet Piera ha experimentat un creixement sostingut, amb una notòria atenció a la formació de la seva plantilla. A més, sis dels actuals nou entrenadors titulats han sorgit del mateix planter del club.

L'entitat també ha organitzat l'acte de Primera Signatura, dedicat a vint-i-cinc nous esportistes que van formalitzar la seva participació en el Bàsquet Piera a la sala d'actes del Foment, amb l'assistència de familiars i equip tècnic de l'entitat.

Arxivat a: Esports
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet
Equips bàsquet