Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat per a la Gala contra el Càncer de Televisió de Piera

Tot preparat per a la Gala contra el Càncer de Televisió de Piera

28/11/2023

Els guanys es destinaran a finançar l’activitat de l’Associació contra el Càncer

Com ja és tradició, la solidaritat serà una de les protagonistes de les dates nadalenques a la nostra vila. Un any més, el pròxim 3 de desembre, Televisió de Piera organitzarà al Teatre Foment la Gala contra el Càncer, una jornada d’activitats musicals i culturals que es retransmetran en directe per cable a Tecnocolor i en línia a YouTube.

El programa s’encetarà a partir de les 17.30 hores i estarà presentat per Miky Miralles i per Jordi Albaigès, amb una prèvia a càrrec de Carles Muntaner a les 17 hores. Per assistir-hi com a públic, es poden adquirir entrades al Bar Foment o el mateix dia al teatre per 3 € (hi ha l’opció de pagar 6 € i rebre un entrepà).

Els guanys obtinguts gràcies a l’organització d’aquesta iniciativa s’entregaran a l’Associació contra el Càncer, amb la voluntat d’ajudar a finançar part de l’activitat d’aquesta entitat.

Programa d’activitats

Al llarg de tota la tarda, s’oferiran diverses propostes d’entreteniment amb la participació d’entitats locals i d’associacions arribades d’altres punts del país. La gala començarà amb un vídeo d’obertura, el qual donarà pas a un espectacle de la colla infantil dels Diables de Piera i a una mostra de l’Agrupació Sardanista de Piera, juntament amb l’EA Apiària. Després, es preveu un recital poètic a càrrec de Josepa Ribera i Vallès; un concert acústic d’Abril Montmany i actuacions dels Falcons de Piera, de l’Esbart Dansot de Capellades, de la Colla Balls de Bastons de Masquefa i del grup d’havaneres Crema Catalana.

El públic també podrà assistir a demostracions de ball de saló proposades per Julián i Montse, sevillanes a càrrec d’El Amanecer de Piera i flamenc per part de Destellos de Andalucía. Per la seva part, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases oferirà una sessió de gospel, mentre que l’Escola Pierenca de Dansa protagonitzarà l’espectacle Blue Moon Dansa i, arribada dels Hostalets de Pierola, l’alumnat del centre de dansa d’aquesta localitat oferirà al públic la  representació artística Dansant la Teva Vida. La jornada es clourà amb el duet musical Mel i Caiena i amb la cantada de la popular cançó Amics per Sempre.

Arxivat a: Cultura i espectacles, Solidaritat
Gala Televisió de Piera 2023
Gala Televisió de Piera 2023