Portada > Actualitat > Notícies > La jove pierenca Paula Sánchez, bronze al Campionat Europeu de Poomsae

La jove pierenca Paula Sánchez, bronze al Campionat Europeu de Poomsae

29/11/2023

Juntament amb Guillem Bonilla, l’esportista local de 14 anys aconsegueix pujar al podi

L'esportista Paula Sánchez, pierenca de catorze anys, juntament amb el seu company de la mateixa edat, Guillem Bonilla, ha participat en el Campionat d'Europa de Poomsae, celebrat a la ciutat austríaca d'Innsbruck entre el 24 i el 26 de novembre. Després d'enfrontar-se a diversos rivals, la jove parella va aconseguir pujar al podi de la competició, assolint la medalla de bronze.

Des de l'escola Taekwondo Sesrovires – entitat de la qual formen part ambdós esportistes, què van competir en nom de la Federació Espanyola de Taekwondo – s'ha felicitat la Paula i al Guillem per l'èxit assolit, i se'ls ha encoratjat a continuar treballant per seguir avançant en la seva trajectòria esportiva. Així mateix, família i cos tècnic també han traslladat a la Paula i al Guillem la seva enhorabona per la fita.

Arxivat a: Esports
Paula Sánchez i Guillem Bonilla