Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament incorpora un nou treballador a la seva plantilla

L’Ajuntament incorpora un nou treballador a la seva plantilla

05/12/2023

La contractació s’ha tramitat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i de la Generalitat de Catalunya

A principis d’aquest mes de desembre, l’Ajuntament de Piera ha incorporat un nou operari de neteja a la seva plantilla laboral durant un any, a jornada completa. El contracte s’ha facilitat gràcies al programa Treball i Formació 2023 Línia ACOI, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Programa FSE+ de la Generalitat de Catalunya 2021-2027 i per la Unió Europea.

El procés selectiu s’ha centrat en col·lectius de persones amb risc d’exclusió social, les quals complien requisits com portar un mínim de tres anys empadronats a l'Estat espanyol –els dos últims a Catalunya – i poder obtenir una autorització de residència temporal i, d’aquesta manera, contribuir a la seva inserció sociolaboral.

Arxivat a: Administració local
Contractació
Contractació
Contractació
Contractació