Portada > Actualitat > Notícies > El consistori contractarà quatre operaris/àries de neteja

El consistori contractarà quatre operaris/àries de neteja

11/12/2023

Les incorporacions s’emmarquen en el projecte Treball als Barris 2023 de la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de Piera contractarà quatre persones que desenvoluparan tasques de neteja al nostre municipi per a la realització del Pla d’Execució: Campanya intensiva de neteja, presentat dintre de la convocatòria de Treball als Barris 2023.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Les candidatures escollides hauran d’estar inscrites al SOC com a Demandants d’Ocupació No Ocupats (DONO), no cobrar prestació per desocupació i residir dins l'àmbit d'actuació. Començaran a treballar el pròxim 29 de desembre amb un contracte de sis mesos de durada.

Arxivat a: Administració local
Neteja
Neteja
Neteja
Neteja