Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal es durà a terme els 16 i 17 de desembre

La Fira de Nadal es durà a terme els 16 i 17 de desembre

11/12/2023

El Gall Mullat acollirà expositors amb articles nadalencs, entreteniment per als infants i música

Tenim a tocar les dates nadalenques i, amb aquest motiu, el Gall Mullat acollirà el cap de setmana del 16 i 17 de desembre la Fira de Nadal, una iniciativa organitzada pel consistori amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai a on gaudir de Nadal i, alhora, potenciar el comerç local.

Durant ambdues jornades, de 10 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores, el veïnat tindrà l’oportunitat de passejar pels expositors, a on trobaran productes de regal, a més d’una àmplia programació d’espectacles com tallers, concerts, el tradicional Caga Tió i la rebuda al Pare Noel.

Programa d’activitats

Al llarg del primer dia, 16 de desembre, la ciutadania podrà assistir a tallers de cistelleria d’arbres de Nadal, maquillatge, globoflèxia i màgia. La fira també serà escenari del tren dels follets, de concerts a càrrec de la Coral Xicoira i del quartet instrumental de l'Aula Municipal de Música i d’una exhibició de batucada pels Diables de Piera.

L’endemà, el 17 de desembre, el dia començarà amb l’arribada del Pare Noel al nostre municipi, qui rebrà a la canalla, i continuarà amb els tallers de la jornada anterior, mentre que també es preveu oferir al públic una interpretació de música jazz. Per a concloure la Fira, el Pare Noel tornarà per parlar amb els més menuts de la vila.

D'altra banda, per celebrar l'arribada del 2024, la Nau de Cal Sanahuja acollirà la festa de Cap d'Any el pròxim 1 de gener a partir de la una de la matinada, amb música de discjòqueis adreçada a tots els públics.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal