Portada > Actualitat > Notícies > Can Bonastre acull la sisena edició de la Cursa 5K

Can Bonastre acull la sisena edició de la Cursa 5K

18/12/2023

La iniciativa ha servit per recollir prop de tres-centres joguines per a infants en situació d’exclusió social

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Can Bonastre la sisena edició de la Cursa 5K, una iniciativa solidària dirigida a recaptar joguines i que consta amb un recorregut que uneix aquest barri amb Can Claramunt, el nucli de Piera, Sant Jordi i la Grua. En total, gràcies a aquesta proposta s'han aconseguit recollir unes tres-centres joguines que s'enviaran a les famílies en situació d'exclusió social.

En total, la prova consta de 5,67 quilòmetres – amb molt poc desnivell – i és apta per a tota la família. Les cent vint primeres persones inscrites a través de Montweb van rebre una samarreta commemorativa de l'esdeveniment, el qual ha comptat amb la col·laboració del teixit comercial del nostre municipi.

 D'altra banda, en aquesta convocatòria s'han superat els rècords de participació amb cent vuitanta caminants i seixanta corredors/es. Les més ràpides van ser Anna Torras, Marta Torras i Diana Carrasco, mentre que els més ràpids van ser Arnau Cesar, Francesc Monclus i Flanders.

Arxivat a: Esports, Solidaritat
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K
Cursa 5K