Portada > Actualitat > Notícies > El consistori convoca una reunió oberta sobre Carnestoltes

El consistori convoca una reunió oberta sobre Carnestoltes

21/12/2023

La ciutadania podrà proposar les seves idees durant la trobada, prevista pel pròxim 3 de gener

La Casa de la Vila acollirà el 3 de gener una reunió oberta a veïnat i entitats per compartir propostes pel que fa a la celebració de Carnestoltes 2024. Així ho ha decidit l’equip de govern, amb la voluntat de fomentar la participació ciutadana en l’organització d’aquesta festivitat, amb què es pretén omplir de rauxa i color els carrers del municipi el pròxim 10 de febrer.

L’assemblea començarà a les 19 hores i es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Al llarg de la sessió – que comptarà amb l’assistència de la regidora de Fires i Festes, Neus Núñez Bosch – s’obrirà un torn d’intervencions i, alhora, s’informarà les persones assistents de les idees plantejades des del consistori. D’altra banda, es demana que les entitats que vulguin participar enviïn, com a màxim, dues representants a la reunió.

Arxivat a: Cultura
Carnestoltes