Portada > Actualitat > Notícies > Piera acull el Saló de la Infància i la Joventut

Piera acull el Saló de la Infància i la Joventut

27/12/2023

El jovent del municipi gaudia també de la nit de Nadal i es prepara per a celebrar el Cap d’Any

Tot està enllestit a la vila per celebrar el Saló de la Infància i la Joventut, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Piera que compta amb un programa d’activitats adreçat a la població més menuda.

Entre el 28 i el 30 de desembre, la Nau de Cal Sanahuja acollirà una gran diversitat de propostes per a tots els gustos, les quals estaran disponibles de 10.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores (el dia 30, de 10 a 14 hores). Al llarg d’aquestes jornades, la canalla i el jovent podrà divertir-se amb inflables i llits elàstics, i pujar al bou mecànic o escalar el rocòdrom, a més de participar en tallers de globoflèxia, màgia, creació de totebags o maquillatge. S’instal·larà també un espai de joguines Montessori per a canalla de 0 a 3 anys, un espai musical a càrrec de l’Aula Municipal de Música i un altre de videoconsoles. El consistori també preveu organitzar un concert de gòspel per a infants, mentre que s’ha anunciat que les dues primeres hores de cada jornada seran sense soroll ambiental.

El darrer dia del Saló de la Infància i la Joventut, 30 de desembre, estarà dedicat a l’entrega de cartes als Reis d’Orient. L’acte s’allargarà de les 12 a les 14 hores.

Pel que fa al jovent, el 25 de desembre es va organitzar Nadal Jove, una festa amb música dels discjòqueis locals Miquel del Pozo i Jofre Soteras i decoració nadalenca la Nau de Cal Sanahuja i ja prepara la pròxima celebració del Cap d’Any també a la Nau. La festa, amb entrada lliure, s’iniciarà a la 1 de la matinada amb la música que punxaran Miquel del Pozo, Jaume Vallès i Gabri S. A més de servei de bar es comptarà amb bus nocturn gratuït. Podeu consultar els horaris en el document adjunt.

Arxivat a: Joventut
Festa jove

Arxius adjunts