Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 83a Cavalcada de Reis de Piera

Arriba la 83a Cavalcada de Reis de Piera

03/01/2024

Melcior, Gaspar i Baltasar ens tornaran a visitar el pròxim divendres dia 5 de gener i faran un recorregut pels principals carrers de la vila

Tot està a punt per a rebre aquest divendres, dia 5 de gener, a Ses Majestats els Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran en carrossa els principals carrers de la vila per fer arribar la màgia i la il·lusió a petits i grans. La Cavalcada, organitzada per l’Associació Reis de Piera, celebra aquest any la seva 83a edició. Els Reis arribaran per la carretera dels Hostalets de Pierola i iniciaran el seu recorregut a les 18.30 hores a la Plaça de la Generalitat. La Cavalcada continuarà pels carrers principals de Piera fins a la plaça de l’Ajuntament, on Ses Majestats faran una aturada per pronunciar el seu missatge i fer la tradicional adoració al nen Jesús.

Un cop finalitzat el recorregut, els Reis d’Orient repartiran, casa per casa, els primers regals de la nit. Les famílies que vulguin fer algun encàrrec de paqueteria s’hauran d’apropar a la Nau de Cal Sanahuja el dijous dia 4 de gener de 19 a 22 hores.

Activitats als barris

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran també al Bedorc a partir de les 21 hores. L’associació de veïns ha organitzat una rebuda als Reis d’Orient a la plaça dels Arbres, on els infants podran veure’ls de prop i, en alguns casos, recollir els seus regals. Les famílies per vulguin fer ús del servei de missatgeria poden apropar-se l dijous 4 de gener, de 22 a 23.30 h, a la Sala Vall d’Or del Bedorc. 

Aquest no és l’únic dels pobles i barris de Piera que organitza activitats durant aquests dies. L’associació de veïns de Can Claramunt ha preparat uns tallers infantils per aquest dijous dia 4 de gener, a partir de les 16 hores.

Des de l’Ajuntament es vol agrair el treball i esforç de la comissió organitzadora de la Cavalcada de Reis així com de totes les associacions, entitats i persones voluntàries que, un any més, faran que tornem a viure una nit màgica.

Arxivat a: Festes
Reis d'Orient