Portada > Actualitat > Notícies > Una nova sessió de cinema familiar

Una nova sessió de cinema familiar

04/01/2024

El cicle «Cinexic» torna aquest diumenge al Teatre Foment a dos quarts de dotze del migdia amb la projecció de la pel·lícula Ratolins i guineus

Aquest diumenge dia 7 de gener, els infants a partir de 5 anys podran veure en pantalla gegant al Teatre Foment la pel·lícula Ratolins i guineus, una amistat d’un altre món. La iniciativa s’emmarca dins el cicle de cinema familiar «Cinexic», un programa impulsat per Òmnium Cultural al qual està adherit l’Ajuntament de Piera amb l’objectiu d’impulsar una programació estable d’activitats culturals al Teatre Foment de Piera. El cicle «Cinexic» preveu oferir cada primer diumenge de mes ―de gener a maig i d’octubre a desembre― una pel·lícula infantil en català. Les sessions són gratuïtes per a tothom. 

La projecció d’aquest diumenge començarà a les 11.30 hores i ens permetrà conèixer dos enemics, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident, on han perdut el seu instint natural, i es fan molt amics. Esperen mantenir aquesta amistat quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. En el llargmetratge es treballen valors com la força de l’amistat o la valentia per superar la por. 

La pel·lícula ve acompanyada de material didàctic amb el qual es vol potenciar la creativitat i la imaginació dels infants per dibuixar escenaris de fantasia i per construir històries d’aventures, i també se’ls ensenya la tècnica d’animació anomenada stop-motion.

Podeu descarregar-vos aquest material en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura
Cinexic
Cinexic
Cinexic

Arxius adjunts