Portada > Actualitat > Notícies > L’arribada dels Reis d’Orient tanca les festes de Nadal

L’arribada dels Reis d’Orient tanca les festes de Nadal

08/01/2024

Els carrers de Piera es van omplir de màgia i d’il·lusió amb la visita, el passat divendres 5 de gener, de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar

Els Reis d’Orient van visitar la nostra vila el passat dia 5 de gener. Tot i la previsió de pluges durant la cavalcada, centenars d’infants van sortir al carrer per a rebre Melcior, Gaspar i Baltasar i acompanyar-los durant el recorregut. Com és habitual, Ses Majestats van arribar per la carretera dels Hostalets de Pierola i van recórrer els principals carrers de la vila. No va faltar la tradicional aturada a la plaça de l’Ajuntament per pronunciar el seu missatge i fer l’adoració al nen Jesús. Un cop finalitzada la cavalcada, que aquest any arribava a la seva 83a edició, els Reis d’Orient van repartir casa per casa els regals a tots els infants de Piera. Des del consistori es vol agrair la implicació de totes les persones que de forma voluntària han col·laborat per a fer possible aquesta visita dels Reis d’Orient.

La cavalcada de Reis va tancar la celebració de les festes de Nadal. Des de mitjans del mes de desembre s’han programat activitats diverses entre les quals no han faltat la Fira de Nadal al Gall Mullat, el Pessebre Vivent, els concerts de nadales, les sardanes i el concert de Sant Esteve, el Saló de la infància i la Joventut o la festa de Cap d’Any a la Nau de Cal Sanahuja, que va repetir l’èxit d’anteriors edicions.

Podeu veure més fotografies del Nadal a Piera en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Festes
Cavalcada de Reis 2024
Cavalcada de Reis 2024
Cavalcada de Reis 2024
Cavalcada de Reis 2024
Cavalcada de Reis 2024
Cavalcada de Reis 2024
Cavalcada de Reis 2024
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera