Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria oberta per a la contractació d’una persona amb estudis superiors en l’àmbit d’esports

Convocatòria oberta per a la contractació d’una persona amb estudis superiors en l’àmbit d’esports

09/01/2024

Entre els requisits per poder optar a aquest lloc de treball a l’Ajuntament de Piera cal estar recentment titulat/da i ser menor de 30 anys

L’Ajuntament de Piera ha rebut una subvenció per a la contractació d’una persona a jornada completa durant un termini de 12 mesos. El que s’ofereix és un contracte formatiu que permetrà obtenir la pràctica professional. És per això que aquesta convocatòria està destinada a persones joves, menors de 30 anys, que hagin aconseguit recentment la seva titulació. 

El perfil que es busca és una persona amb un CGFS de l’àmbit d’esports, com pot ser de condicionament físic o d’ensenyament i animació socioesportiva. Entre les tasques que durà a terme hi ha l’elaboració d’un cens de les activitats esportives que es fan a cada instal·lació, implementar una aplicació informàtica per fer un manteniment predictiu dels equipaments o col·laborar en la creació d’un nou esdeveniment esportiu. 

Les persones interessades en sol·licitar aquest lloc de treball han de complir els requisits de la convocatòria: han de ser persones més grans de 16 anys i menors de 30, estar registrades en la Garantia Juvenil, estar inscrites a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) i amb capacitat per formalitzar un contracte de treball formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional, i acreditar la possessió d'un títol de formació professional de grau  superior o títols equivalents. Per poder optar al procés de selecció cal estar inscrit o inscrita al SOC abans de finalitzar el mes de gener.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 778 82 00 (ext. 7) o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Recerca de feina