Portada > Actualitat > Notícies > Piera enceta el cicle de programació cultural «Més Foment»

Piera enceta el cicle de programació cultural «Més Foment»

19/01/2024

El pròxim 21 de gener el Teatre Foment acollirà la primera representació teatral amb l’objectiu de dotar aquest espai d’una programació estable durant tot l’any

El Teatre Foment acollirà aquest diumenge, 21 de gener, la representació de l’obra teatral Contes meravellosos, emmarcada en el cicle «Més Foment», una iniciativa impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Piera amb l’objectiu de revitalitzar el Teatre Foment i oferir a la ciutadania un programa estable de propostes culturals d’estils diversos durant tot l’any. 

La programació ja va començar el 7 de gener, amb una projecció cinematogràfica – part del projecte CineXic – adreçada a la canalla. En aquest cas, les projeccions del CineXic es duran a terme el primer diumenge de cada mes. 

D’altra banda, el tercer cap de setmana de cada mes hi haurà un espectacle. Aquests s’emmarquen en tres blocs diferents: teatre familiar, adult i espectacles d’altres disciplines. Les activitats destinades a un públic familiar s’oferiran sempre el diumenge al migdia, i les que siguin per a un públic adult es faran dissabte a la tarda. 

Les següents trobades previstes – a part de la trobada prevista pel pròxim diumenge, la qual es durà a terme a partir de les 12 hores – són la representació d’Estimadíssims malvats (17 de febrer, a les 19 hores); un concert tribut a la popular banda britànica Pink Floyd (16 de març, a les 19 hores); l’obra Mentida podrida (21 d’abril, a les 12 hores); i la sessió de teatre Cendres a les mans (18 de maig, a les 19 hores). 

Des del consistori es treballa per afegir més propostes en aquest programa d’activitats i completar l’oferta cultural que acull el Teatre Foment de Piera.

Arxivat a: Cultura
Més Foment
Més foment 2024