Portada > Actualitat > Notícies > El municipi acollirà dos nous serveis pel que fa a la salut mental

El municipi acollirà dos nous serveis pel que fa a la salut mental

25/01/2024

Arriben l’Espai Situa’t i el Comitè en 1a Persona de l’Anoia pel Benestar Emocional i Mental

La sala polivalent del Teatre Foment acollirà el pròxim dimarts, 30 de gener, la presentació de dues noves iniciatives dirigides a impulsar el benestar emocional i la salut mental, a partir de les 18.30 hores.

En primer lloc, es donaran a conèixer tots els detalls de l’Espai Situa’t, un servei d’orientació, informació i assessorament en l’àmbit de la salut mental adreçat a persones que pateixen trastorns en aquest sentit i al seu entorn de cura. D’altre costat, al llarg de la sessió es parlarà també sobre el Comitè en 1a de l’Anoia pel Benestar Emocional i Mental. Es tracta d’una proposta enfocada a la inclusió a la comunitat de persones amb malalties mentals i un espai de suport mutu a on traçar estratègies de prevenció i activisme en el marc d’erradicar els estigmes pel que fa a la salut mental.

Dades de contacte

Per a obtenir més informació o participar en l’Espai Situa’t de l’Anoia, cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). En cas de voler accedir al Comitè en 1a Persona de l’Anoia, es pot contactar a través de l’Espai Situa’t, o bé per correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Benestar social
Salut mental
Espai Situa't