Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat per la sessió de cinema infantil del febrer

Tot preparat per la sessió de cinema infantil del febrer

30/01/2024

La projecció s’emmarca en el cicle «CineXic» de pel·lícules en català per a infants

El pròxim diumenge, 4 de febrer, la canalla de més de tres anys podrà assistir a la projecció gratuïta de la pel·lícula L’univers en miniatura de No-No. La sessió cinematogràfica es durà a terme al Teatre Foment, a partir de les 11.30 hores, i s’inclou en el cicle «CineXic», un programa adreçat a promoure el cinema infantil en llengua catalana i impulsat per l’Ajuntament de Piera, amb la col·laboració de l’entitat Òmnium Cultural.

La cinta començarà a les 11.30 hores i ens permetrà conèixer l’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues, què viuen a les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades, fins que els toca endinsar-se en una aventura sense precedents per salvar el seu poble. Al llarg d’aquest llargmetratge, s’impulsa el poder dels desitjos, la superació de la por i la resolució creativa de les preguntes vitals.

La pel·lícula ve acompanyada de material didàctic amb el qual es vol estimular la imaginació i l’aprenentatge de la quitxalla, mostrant també el funcionament de la tècnica de la plastilina en 3D i les idees sobre les quals es fonamenta la història, elaborada per l’escriptora Magalí Le Huche i passada a la pantalla gran pels directors Mathieu Auvray i Wassim Boutaleb J. L’equipament preveu oferir cada primer diumenge de mes ―fins al maig i d’octubre a desembre― una pel·lícula infantil en català.

Arxivat a: Cultura
CineXic
CineXic