Portada > Actualitat > Notícies > El pierenc Toni Bou guanya el 47è UNIVERSAE Trial Indoor de Barcelona

El pierenc Toni Bou guanya el 47è UNIVERSAE Trial Indoor de Barcelona

05/02/2024

L’esportista es col·loca com el primer líder provisional del campionat Mundial X-Trial 2024

Toni Bou, campió del món en trial i originari del nostre municipi, s'ha alçat aquest cap de setmana amb la victòria de la 47a edició UNIVERSAE Trial Indoor en el marc del Mundial X-Trial. El pilot de Repsol Honda Trial Team ha aconseguit el seu dissetè triomf a la capital catalana —el cinquè consecutiu—, la qual cosa el permet situar-se com a líder provisional del mundial 2024.

Abans de finalitzar la cinquena i última zona, Bou ja era guanyador matemàtic de l'UNIVERSAE Trial Indoor de Barcelona 2024. En cloure la jornada, el pierenc ha parlat sobre la importància personal per participar en el mundial a prop de casa seva. D'altra banda, Toni Bou ha explicat que, tot i que algun dia s'acabarà el somni d'assolir la victòria— durant la trobada ha pogut marcar diferències i gaudir amb el públic. D'altra banda, va expressar la seva voluntat que el gran nivell de les zones del recinte barceloní pugui servir per a la resta de la temporada.

Arxivat a: Esports
Toni Bou