Portada > Actualitat > Notícies > L’escola Apiària visita la deixalleria municipal

L’escola Apiària visita la deixalleria municipal

05/02/2024

El regidor de Medi Ambient, Àngel Sabaté, ha parlat a la canalla sobre la importància del reciclatge

L’alumnat de primer i segon curs de primària de l’escola Apiària ha visitat les instal·lacions de la Deixalleria Municipal en el marc d’un projecte educatiu dirigit a estimular el reciclatge. En aquest equipament, el grup ha conegut el procés de gestió dels diversos tipus de residus que es generen a Piera gràcies a una explicació a càrrec del regidor de Medi Ambient, Àngel Sabaté.

Com a obsequi, s’ha entregat als infants un embut a cadascú per recollir oli de cuina i reciclar-lo correctament. Des de l’Ajuntament, es recorda que les instal·lacions municipals estan obertes al públic i, en cas que altres grups d’estudiants vulguin visitar-les, només cal posar-se en contacte amb el consistori per demanar-ho.  

Arxivat a: Educació
Deixalleria municipal
Deixalleria municipal
Deixalleria municipal
Deixalleria municipal