Portada > Actualitat > Notícies > Més d'una vintena de persones visita una exposició del pintor Ricard Canals

Més d'una vintena de persones visita una exposició del pintor Ricard Canals

05/02/2024

L’excursió ha estat una proposta gratuïta i organitzada per l’Ajuntament de Piera

Vint-i-dues persones van assistir a l’excursió gratuïta organitzada per la regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Piera el dissabte, 3 de febrer, a Barcelona. A l’autocar, durant el trajecte d’anada, es van repartir uns fulletons informatius amb el context històric i pictòric de Ricard Canals i el vincle que té amb Piera.

En el moment d’arribar a la capital catalana, els visitants van poder gaudir de tres exposicions a la Sala Parés. Primerament, l’exposició «Still life» de Marcos Cárdenas amb quadres d’escenes hiperrealistes i posteriorment una exposició monogràfica de Miquel Villà (1901-1988), un dels artistes més representatius del segle XX al nostre país. La mostra estava conformada per una vintena de quadres de diferents etapes de la seva trajectòria.

A continuació, el grup va poder gaudir de l’exposició «Ricard Canals (1876-1931) i el seu temps». Després de gaudir de la mostra, va tenir lloc la conferència «Ricard Canals. La modernitat militant» a càrrec de Francesc Quílez Corella, cap del Gabinet de Dibuixos i Gravats del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). La conferència va servir per entendre millor el context de l’autor, les seves influències, referents i amistats, a part de comentar les obres pictòriques. D’aquestes peces, en destaquen aquelles pintades la nostra vila.

Arxivat a: Cultura
Exposició
Exposició
Exposició
Exposició
Exposició Ricard Canals
Exposició Ricard Canals