Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els tallers d’estudi assistit

Comencen els tallers d’estudi assistit

08/02/2024

Els centres escolars acullen activitats extraescolars per a alumnes en situació vulnerable

En aquest segon trimestre del curs 2023/2024, l’alumnat en situació de vulnerabilitat dels centres educatius locals té l’oportunitat de participar en les sessions dels tallers de suport i acompanyament educatiu. Les activitats estan destinades a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa, potenciar l’expressió artística, impulsar el coneixement de la natura, jocs en català o teatre i dansa.

Amb aquesta iniciativa, es pretén estimular la participació de la canalla en propostes extraescolars i de lleure educatiu més enllà de l’horari lectiu. Els tallers es duen a terme a tots els equipaments escolars de la nostra localitat, i compten amb la participació de més de cent estudiants —72 de primària i 36 de secundària—. L’acció s’ha desenvolupat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Piera, la Unió Europea, el Govern de l’Estat i la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Educació
Tallers d'estudi